mandag 5. mai 2008

Ingen ny adresse for Catonas

Vi hadde i utgangspunktet bestemt oss for å flytte den lille butikken på den altfor store tomta når tieren gikk opp. Det var greit å oppgradere øya for å få flere primmer, men butikken ville vi helst slippe å betale mer for. Den er jo mest for moro og vi er kanskje litt for late til å fylle den opp.

Uansett fikk vi beskjed om å bli med landlorden vår for å se på alternativene. Først prøvde kjeltringen å leie bort et lokale i Seattle. Men det ville vi jo ikke. Jentene liker å bygge. Så da tutet han videre for å finne noe annet. Da han sendte bud etter oss var vi plutselig på den gamle tomta vår og skjønte ingenting. Men så fikk vi endelig belønning for å være så snille og greie. Vi fikk flere primmer og samme tier som før. YAY!! Jeg hadde en setning på tunga hele tiden... "Whats the catch?", men vi får håpe at det er catch-løst.

Øya er oppgradert også og vi har 330 primmer ekstra... Noe undertegnede feiret ved å rezze en drøss med hønker på stranda. Mulig at vi bruker dem til noe LITT mer fornuftig etter hvert. Et piratskip feksempel.. eller karusell.. eller noe annet morsomt.

Sjappa vår har altså uendret adresse og vi kommer nok helt sikkert til å gjøre noen små forandringer der snart. Ble lissom litt inspirert...
(Inspirasjonen utviklet seg til og med til en spontanbestilling av tegnebrett hos de to innfødte).

3 kommentarer:

Cata Fredriksson sa...

Eh, ja...inspirasjon koster - men den tablet'en blir sikkert kjekk å ha? Ikke sant?

Støtter forøvrig forslag om piratskip på øy.

Anonym sa...

Selvsagt blir tableten kjekk å ha. Sjekket bestilling og fant ut at den er bekreftet på lager 7/5,, hvilket er i dag. O'lykke!

Jeg tror at vi kanskje får Prize-trøbbel med stort piratskip og vi har ikke nok vann, så det må være på land eller i lufta. Skip i sand? Et vrak?? Et lite vrak kanskje?

Unknown sa...

Flygende Hollender, kanskje?

Evt kan noen av primmene sendes til Korea?