fredag 9. mai 2008

Catonas Café

Så har et nytt kapittel i Catonas ærerike æra(!) åpenbart seg. Vi har åpnet kafé. Siden det som oftest er sol i SL så har vi lagt opp til utekafé utenfor sjapp i Madison (nei, dette er på ingen måte reklame - kun fortellerkunst). Siden ingen av våre øvrige Catonittiske venner fant det for godt å stikke innom øya vår da både Win og jeg stilte med kake, og Win til overmål stilte med ny kaffemaskin så måtte jo rekvisittene brukes til noe.
Jeg balanserer friskt på Wins medbrakte selskapstønne, mens kaffemaskin og kaker lokker i bakgrunnen. Win har for anledningen pynta (seg) med ballonger og vinger.

Dermed avpynta vi oss og dro til sjapp for å se hva vi kunne få til. Det ble en del. I løpet av kvelden ble det plantet tre (med skygge for solvarme dager) og vi gravde ut fiskedam - uten fisk, men med romantisk steinbenk- bak sjappa. Dagen før hadde vi flyttet litt på uteavdelingen så den nå av-vingede Win kastet seg ned på kne og begynte å legge stein på kafégulvet. De mer finmekanisk anlagte satte seg i sving med å snekre stoler - hyppig avbrutt av steinleggerens teksturfrustrasjoner da hun kom til punktet "snekre disk". "Noen" har ryddet for mye i inventory......

Vel, vi fikk til begynnelsen på liten koselig kafé og etterhvert dukket jentene opp - feststemte og finkledte. Dermed måtte vi bare komme oss ut av snekkerantrekk, installere kaffemaskin og hente kakerester fra øy.Rezzdagsbarnet Win er gyllent midtpunkt, mens Fearchara, Reven og jeg gratulerer.

Vi kan på ingen måte garantere at kafén blir uforandret så veldig lenge. Vi har planer om noen små utbedringer, men alle som stikker innom SL er hjertelig velkomne. Vi håper finværet fortsetter og at ikke landlord rigger opp noen tordenvær over oss.

1 kommentar:

Unknown sa...

Jeg var der faktisk...
Jeg satt mutters alene på ei tønne på øya og sikla på kaffe og kake, mens dere var ute og ramla i brønner eller.no.