tirsdag 13. mai 2008

Catonas Cafe 2

Som tidligere nevnt, så har vi startet cafe ved butikken vår i Madison.
Den er fortsatt under arbeid, men det meste er på plass nå tror jeg. Vi serverer kaffe, kake og drinker (vel.. selvbetjening) og vi har skaffet oss en fancy jukebox med fin musikk. Det er plass til å danse og man har til og med flyttt slowdancer fra øy og til kafe. De er godt skjult til vanlig, men sier man /1 show dukker de opp.

Etter ønske fra Reven, som sliter med å sitte i stoler (sitat: "Gaaah") har Cata også fikset en fin-fin sofa i et hjørne. Mulig at vi må lage en til??

Vi er nemlig litt usikre på hvor mye vi kan herje i kafeen. I reglene for simmen står det blant annet at man ikke kan drive klubb her. Og man er vel litt usikker på kvor grensen går. Skal ta en prat med sjefen sjøl og høre hvor gøy vi kan ha det. Det er jo mulig at han kan bestikkes med en v3?? *ler*

Om man ikke har adressen til kafeen, så ta en titt i profilen til meg (Winona Wiefel) eller Cata (Cata Fredirksson) under "Picks". Der får man hjelp til å lande riktig. Send oss gjerne en IM om du kommer innom. Inne i butikken, bak disken er det sånne skilt som viser om vi er online eller offline, men send gjerne en IM uansett da.. Vennelistene våre er ikke fulle (jeg har rydda i min).

2 kommentarer:

Anonym sa...

I understand everything - gg

Greetings to all Catonites - Meno

see you all

Anonym sa...

Sure you do Meno.
Do you like what we write about you?