lørdag 17. mai 2008

Hurra for 17. mai!


Gratulerer med dagen, alle sammen!
Hjemme i FL-Norge er det surt og kaldt, men på Catonas er det som vanlig sol fra skyfri himmel :) Ikke rart Leyna er solbrun og fin. Leyna er for anledningen kledd i Vossabunad fra Ivalde. Det nytter forresten ikke å løpe og kjøpe denne gangen, for bunaden er fra fjorårets kolleksjon...

Tillegg fra Cata:
Ikke desto mindre går vi i tog i SL også - dvs. vi står i tog siden det er litt vanskelig å fotografere avatarer i bevegelse. Hele 6 SL innbyggere greide vi å få samlet til årets 17. mai tog i Madison. Det må da understrekes at denne gjengen med kaklehøns var enda verre å få på rekke en et RL tog med barnehagebarn. (Sårri, men sånn er det.)

17. mai i SL


Vel, siden Madison tross alt er en amerikansk sim og vi ikke ville lage trafikkaos så endte toget på andre siden av kvartalet - på kafeén. Siden "noen" har mast om en dans i opptil flere uker nå så gav jeg omsider etter for presset. Det er utrolig hva man gjør når russelua er på..... Dansepartner var for anledningen iført vernestøvler siden stiletthæler kan være vonde å danse med (les: under) .


4 kommentarer:

Cata Fredriksson sa...

Fin bunad. Jeg loffer fremdeles rundt i russeklær siden jeg ikke fant bunad. *furter*

Fearchara Seomun sa...

I Bergen er det også sol..moahaha

Unknown sa...

Vi så deg ikke i toget, Fear!

Unknown sa...

Hvem har knabba bunadstakken min???