fredag 25. april 2008

Catonas Island

Catonas Island er basen til Catonittene. Det er stort sett her vi møtes og utfører våre daglige rutiner (dvs. skravler). Men øya er også hjemmet til Cata og Winona.

Vi bodde begge på fastlandet tidligere, på hver vår tomt. Da det dukket opp en ny sim med idylliske øyer handlet vi fort og var faktisk de første som kjøpte og flyttet inn i Patrick Bay. I seg selv er det jo duket for konflikter når to skal fordele og organsisere på denne måten. Men i dette tilfellet har deling av øy gått som smurt.

For øyeblikket bor Winona i en trashy skybox på 600 meters høyde, mens Cata liker seg best på bakken. Ting forandrer seg plutselig, men det er full enighet om at det er to ting man ikke tuller med: Bålet og svømmebassenget.
Riktignok trenger bålet en liten oppgradering, ettersom det har skjedd merkelige ting med sitteplassene, men bålet forblir. Når ting skal diskuteres eller utredes, så er det ved bålet det skal skje. I tillegg er det plassert midt på øya. Riktigvok har det dukket opp en putehaug med utsikt ut mot havet også. Her ligger catonittene (og evt. besøkende) til stadighet strødd på hver sin pute. Det skravles, soves (når man føler for å besøke RL et øyeblikk) eller grubles over et eller annet.

Utenom disse faste elementene, så har vi selvsagt palmer og masse sand. I senere tid har det faktisk dukket opp et lite dansegulv også, diskret plassert ved bassenget. Er man smart, så klarer man å trylle frem hele 4 forskjellige slow dances. Disse krever at man har en dansepartner.

Catonittene er usedvanlig vennige forresten. Her er det bare å stikke innom for en prat når som helst. Vi er (altfor) ofte til stede. Og etter hver har vi klart å få med oss en del nyttige ting.. som f.eks om steder man bør besøke, ting man bør se eller gjøre. Det er bare å spørre. Finner du ingen på øya (eller finner du ikke øya i det hele tatt), så send en IM til en av oss, vi er sjelden langt unna.

Ingen kommentarer: