tirsdag 29. april 2008

Butikk på flyttefot??

Vi har kanskje ikke snakket så mye om det, men jeg og Cata har faktisk en liten butikk. Vi har ikke vært så flinke til å oppdatere butikken vår det siste kvartalet, men nå ser det ut som vi må få ut fingeren.

Butikktomten ligget på en sim som heter Madison og har samme eiersom Patrick Bay, der vi bor. Uten å gå i detaljer, så skal det endres på husleie og primmer og vi har hatt øyråd. Som vanlig ble dette en opprivende og voldsom seanse der vi ble enige i løpet av ca 30 sekunder *klukk*.

I alle fall ble vi enige om å oppgradere øya og få flere primmer.. og betale mer leie, samtidig som vi reduserer litt på butikktomta i Madison. Vi har en stor tomt og mange primmer som ikke er i bruk, så det er bare dumt å oppgradere. Dermed ble det sendt notecards til landlord med utredning og ønsker. Vi er overbevist om at vi er de mest stabile og medgjørlige landeierne han har (undertegnede har riktignok vist sin trassige side en gang..).

Dermed ser det ut som Catonas (altså butikken) kanskje flytter i løpet av kort tid, men vi blir boende der vi bor (selvsagt). Vi lover at det kommer til å dukke opp gode åpningstilbud og oppstartspakker til newbies er allerede under arbeid. Må bare testes litt først. Det blir en pakke til damene og en til herrene.. med helt greie ting å starte med.. som skin, hår, shape og litt klær.
Dessuten ligger jo Revens AO der allerede. For å finne frem kan det søkes enten etter Catonas eller navnene våre. Både jeg og Cata har i alle fall landmark i profilene våre.

Så fort vi får klarhet i dette med flyttingen kommer det mer informasjon om beliggenhet og utvalg. Vi har også en egen gruppe i butikken. Se etter skiltet på disken og meld deg inn. Der finner du også to skilt på veggen som viser om vi er online eller offline. Klikk på skiltene og vi får en melding om at du ønsker kontakt med oss (vet ikke om dette fungerer optimalt, så en IM er bedre).

Muligens klarer vi å lage en liten samlingsplass når butikken er på plass også? Det har vel vært planen, men aldri blitt noe av. Men å åpne Catonas kaffebar eller noe bør jo være mulig? Vi spanderer selvsagt kaffen :)

Ingen kommentarer: