mandag 16. juni 2008

Møbelsnekkeri og rezzdayfeiring.

Helgen har gått med til nyttige ting som møbelsnekring. Dermed er vi litt i gang i alle fall. Set står sculpties på menyen og vi har scripta og plassert sits i vilden sky. Undertegnde har laget en Retro-kolleksjon med uhyyyyre få prims og med textur-change-script. Reverasket har laget salonger og Cata har bannet over et script i en stol.

Søandag hadde vi dessuten et seriøst på-sparket-møte og fikk unna to punkter uten særlig mye krangling (igjen). Bare for å lage litt spenning måtte selvsagt damene ta opp igjen det betente temaet terrengtextur. Bufferen bannet og holdt seg slavisk til sakslista.

Utpå kvelden hadde vi et gedigent rezzdayparty for Reven som har slitt seg gjennom sitt første år i Second Life. Vi hadde fikset en skybox med bilder og ballonger og hadde hele.. 5 gjester inkl. rezzdaysbarnet. Stor fest med andre ord. Sånn blir det jo når man er inpulsiv *klukk*.

Ellers har helgen gått uten de store begivenhetene. Man har "boinga!" litt ettersom det ikke er lov når Cata er i nærheten (man boinger derfor litt ekstra når hun er fraværende), småfiksa litt på ditt og datt og skravla en hel masse.

Møbelsjappa (nå døpt SLIKEA) har vært tilholdssted. Og dette blir bra tror vi. Vil man, så kan man og enda litt til. Faktisk fant vi ut at vi måtte utvide med en usynlig etasje og den er plassert på 300 meters høyde. Meg har lekt med megaprimmer :)

4 kommentarer:

Fearchara Seomun sa...

ÅÅÅååååå....Gratulerer med overstått Rezzday du kjære Rev!!

Cata Fredriksson sa...

Gladmelding: Dere kan "boinge" i aften også. Jeg er for trøtt etter utskeielser IRL til å orke å logge på.

Men ikke rapp all plassen i SLIKEA-utstillingen da. Jeg kommer sterkere tilbake.

Anonym sa...

Vi har ikke boinga i kveld. Dvs. vi boinga litt mens (eller etter at) Reven delte opp øyer. Men det var bare litt... etter at vi gikk lei av å sitte på hverandre (noen ting forandrer seg tydeligvis aldri).

Og plassen i SLIKEA er jo reservert. Delt i tre på rettferdig vis.
Vi har gjort litt småtterier. Cafeen er gjort litt om for å henge sammen med resten av byggverkene og dansegulvet er rezzet.. komplett med v3-v7.

Nå såve.

Unknown sa...

Takk for en super overaskelsesfest, folkens :)
Jeg savna deg Fear, men du kommer sterkere tilbake!

Nuh scripte møbler.