fredag 20. juni 2008

Hus over hus seg bygger...

Atter andre har fått seg noen påminnelser om kjente og u-kjære hendelser. Man måtte redusere takvinkel i beta-hus type "stein" noe, skulle ikke huset rage for høyt i sky. Det var lett. Men, akk, dermed måtte tekstur justeres i henhold til reduserte byggedetaljer (kan jo ikke bare ha småstein i mønet) og det fikk et par konsekvenser:
  1. Det er lurt å sjekke hva man unlinker når man skal gjøre slike operasjoner. Unlink "alt" er dumt -iallfall når man skal lagre hus til inventory etterpå. (Gulv og en vegg sto igjen og var ikke blitt linket tilbake igjen).
  2. Det er veldig dumt å klikke på samme vegg to ganger når man skal sette på plass unlinket vegg som ble vekk. (Resultat: Dobbel vegg som så veldig rar ut.)
  3. Hva søren gjør stuegulvet oppi himmelen, og hvordan kom det dit?
  4. Hva gjør døra samme sted?
Av andre ting man har lært seg i dag er bl. a. at fine vinduer som kan dimmes, kan bare dimmes av eier. (Klart det må være slik, men det tenkte man ikke på da man bygget for utleie.) Vel, dette kan trolig korrigeres med en liten shoppingrunde der sett for å lage "tintable windows" var hovedbestanddelen.

Man innser også at det må leses litt før man har låsbare dører i boks, dvs. dører som leietaker kan låse.

Hang on, vi gir oss ikke før vi har oversikten!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg fant døra di og returnerte den. Sto fint plassert ved Hellashus. Jeg har fått ca 30 Cata-steinhus i hodet i kveld og har kul i panna.

Cata Fredriksson sa...

Ne-hei, så mange hus har jeg ikke oppi der.

PS: Vi bør kanskje ha hjelm i tillegg til verktøybelter?