torsdag 11. september 2008

Skravla går

Er det noe vi kan, så er det å prate. Gjerne alle på en gang og helst sier vi nesten akkurat det samme. Det er ikke uten grunn at Reven bestemte seg for å fikse ny tag til meg.. og seg. Echo hørtes ut som en passende tittel for oss begge. Det er sikkert verst for den stakkaren som kommer innom, stiller et enkelt spørsmål og får svar fra alle kanter.. etterfulgt av fnis og tull i massevis. Sala har vært flink til å holde ut med oss og har ikke gitt oss helt opp ennå.

Som tidligere nevnt har vi en egen server som vi er koblet til (ja.. altså en sånn psykisk en). Vi fant ut at vi muligens hadde egne partisjoner. C:/Cata, F:/Fearchara, R:/Reven og W:/Winona. Ut fra dette er det igjen noen koblinger i alle kanter. Muligens har vi også en E:/Engelen og en S:/Sala for tiden. Vi må bare passe oss så vi ikke kobler til noen med feil bokstaver. Det går jo ikke an å dele partisjoner mellom to personer.

Ettersom sommeren (endelig?) er over har vi de fleste på plass. Kløna og uflaksgrisen (oink)Fearchara er innom av og til, mens vi andre lever et aktivt Second Life for tiden. Det blir liksom en eller annen rutine på det hele. Men det meste av tiden prater vi faktisk bort.

Undertegnede fryder seg veldig over at Cata endelig har blitt stabil og er tilgjengelig for gjensidig erting og mobbing. Sist sett med løpeanimasjon på HoH (House of Heart) der vi prøvde å løpe hverandre overende mens Reven vurderte å kjøpe en superkjempestor pakke med superkjempestort hår. Vet ikke om hun klarte å fokusere nok til å få handlet... selv om det var "billish" som bare fy.

Man har også innført en ny forkortelse. MMM = Mount Mikke Moment. Mount Mikke er tidligere omtalt.. i mai eller juni en gang. (Edit: Meg fant innlegg HER.) Det et et sånt øyeblikk da man skulle ha kopiert chatloggen og ledd av den veldig ofte. Men så tør man kanskje ikke helt å offentliggjøre den. Fort gjort å bli innlagt på SLukket avdeling. MMM må ikke forveksles med det utslitte "mmmmmmmmmm" som er noe heeelt annet. STORE bokstaver og bare 3xM.

Egentlig burde man ha laget en ordliste snart. Det begynner å bli mye å holde styr på for en stakkar.

3 kommentarer:

Cata Fredriksson sa...

C:/Cata/mobb ?

Anonym sa...

Bare en liten kommentar mmmmmmmmmm er ikke utslitt :) viser seg snarere tvert imot å være veldig slitesterkt. Må være laget av ett veldig spesielt materiale.

Anonym sa...

Vi som er litt mer drevne har funnet andre metoder enn å bare holde en tast nede. F.eks å holde tastaturet opp ned mens man holder inne flest mulig taster og gjerne spiser en banan samtidig.
Bare et eksempel. mmmmmmm is sooo last year lissom.

W:/piR2